Verdens Vin Import senest nyheder

2. September 2016

Verdens Vin Import er blevet forhandler af Badia Di Morrona fra Toscana

Gaslini Alberti har imponeret med deres toskanske stil i Badia di Morrona (Pisa) siden 1939. Deres forudseenhed og forståelse af vinpotentialet i deres land, har andre fuldt med stor forventning.

9. September 2015

Verdens Vin Import deltager i Garagevin Sjælland

Lørdag den 12. september har vi en stand på Garagevin Sjælland. Arrangementet starter kl. 11.00. Nærmere detaljer kan du finde her:

https://billetto.dk/events/90574

Vi håber vi ses.

20. April 2015

Husk Garagevin d. 20 juni 2015

Husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen til vores traditionsrige Garagevins-udsalg på Aprilvej 44 i Herlev. Følg med på hjemmesiden og i din mail - mere information følger. Men allerede nu kan vi sige at det bliver fra kl. 13.00 - 16.00. Vi håber vi ses - det er super hyggeligt og vi har bestilt godt vejr ;-)

9. Marts 2015

Toscansk smagning d. 8. maj 2015

Mere information følger senere.

2. Marts 2015

Spansk smagning d. 27. februar 2015 - AFHOLDT

1. Februar 2015

Ny hjemmeside

Så er vi klar med vores nye hjemmeside, som har fået et nyt layout og muligheder, bl.a. en webshop, hvor det er super nemt at bestille vine. Vi håber I tager vel imod den nye hjemmeside og modtager meget gerne feedback, hvis der er ting, som kunne gøres bedre eller lignende. Det er vi sikker på er tilfældet og alle kommentarer er velkomne.

Send derfor en mail til thomas@verdensvinimport.dk, så vil vi sørge for at arbejde videre på at forbedre hjemmesiden.

Du kan også under "Min forside" i drop down menuen vælge "Kontakt os', hvis du ønsker at skrive til os.

OBS! Hjemmesiden virker på flere browsere (Internet Explorer 7 eller nyere), Google Crome, Firefox m.v. I kan opleve, at der kan ses et par "kinesertegn" på forsiden, hvis du bruger Internet Explorer, men det pårvirker ikke funktionaliteten.

Med venlig hilsen
Claus, Henrik, Henrik & Thomas